EnglishEnglish

Werken bij
Produlab Pharma

Bij Produlab Pharma is het fijn werken omdat iedereen zichzelf kan zijn. Onze medewerkers hebben verschillende achtergronden, maar zijn allemaal vastberaden om goed werk te leveren. Hierdoor kunnen wij de beloften aan onze klanten waarmaken. Steek jij ook zo in elkaar? Dan krijg je bij ons alle kansen om jouw talenten te benutten!

Kom erbij!

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen die ons kunnen helpen om verder te groeien. Chemisch analisten en andere specialisten. Maar ook mensen zonder relevante opleiding of ervaring. Want kennis en vaardigheden kun je ook opdoen in ons bedrijf. Daar leer je werken met de nieuwste technieken voor het produceren en verpakken van diergeneesmiddelen.

Op de hoogte blijven?

Produlab Pharma blijft groeien! We begonnen met een klein kantoorgebouw met magazijn aan de Forellenweg in Raamsdonksveer en nemen nu de halve straat in beslag. In 2020 is daar een gloednieuwe productiefaciliteit bij gekomen met een heleboel extra werkplekken. Volg de ontwikkelingen via Instagram, Facebook en LinkedIn, dan mis je geen enkele vacature.

Solliciteren

Geïnteresseerd in een van onze vacatures? Stuur je motivatie met cv naar solliciteren@produlabpharma.nl of vul eenvoudig het sollicitatieformulier in.

Staat jouw ideale baan er niet bij of weet je niet welke functie bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie naar solliciteren@produlabpharma.nl. Want er zijn zoveel mogelijkheden bij ons bedrijf. Wie weet hebben we binnenkort wel een vacature die jou op het lijf is geschreven!

Bekijk onze vacatures

Allround Technische Dienst Medewerker
Technische dienst
Fulltime

Allround Technische Dienst Medewerker

Ben jij de bedreven technicus die onze productiemachines draaiende houdt?

Als Allround Technische Dienst Medewerker ben je werkzaam binnen de afdeling technische dienst die momenteel uit 7 personen bestaat. Het is een veelzijdige functie waarin je jezelf onder andere bezig houdt met het uitvoeren van (preventieve) onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan (mechanisch, pneumatisch en elektronisch gestuurde) productie machines en utilities. Daarnaast is het van belang dat je geplande werkzaamheden en storingen op de juiste wijze rapporteert en vastlegt.

Je begint je dag meestal met het lopen van inspectie rondes en het oplossen van storingen aan de machines. Vervolgens houd je jezelf bezig met lopende projecten en voer je onderhoudswerkzaamheden uit. Verder begeleid je externe bedrijven en bied je technische ondersteuning aan diverse interne klanten. Deze werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd, maar je kunt altijd een beroep doen op je collega’s binnen dit kleine, hechte team.

De werkzaamheden worden voornamelijk in dagdienst verricht, echter wordt er ook regelmatig in verschoven diensten en op zaterdagen gewerkt en in toekomst mogelijk in ploegendiensten. Daarnaast heb je met enige regelmaat consignatiedienst. Er wordt verwacht dat je bereid bent om deze tijden/diensten te werken.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Operator uitvullen
Cleanroom
Fulltime

Operator uitvullen

Zoek jij een leuke, afwisselende, zelfstandige en belangrijke job?

Als Operator uitvullen ben je werkzaam binnen de productieafdeling, in de cleanroom, waar diergeneesmiddelen worden bereid en uitgevuld. De afdeling bestaat uit ongeveer 45 werknemers, waarvan circa 7 operators uitvullen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvulproces van de geneesmiddelen waaronder injectievloeistoffen, crèmes en zalven. Je bewaakt het proces op gebied van techniek en kwaliteit en neemt indien nodig maatregelen om het proces bij te stellen. Daarnaast draag je zorg voor een correcte en zorgvuldige registratie van gegevens met betrekking tot het productieproces.

De werkdag van een operator uitvullen
Je werkdag begint om 06.00, 08.15 of 14.30 uur. Dit is afhankelijk van welke dienst je draait en wordt samen met jou afgestemd. Op de dagplanning staat beschreven waar en welke werkzaamheden jij die dag uit gaat voeren. Samen met jouw collega operators zorg je ervoor dat de planning wordt gehaald. Je werkzaamheden bestaan uit het ombouwen van machines, de juiste materialen verzamelen, er op toezien dat er correct en nauwkeurig wordt afgevuld en het desinfecteren en reinigen van de gebruikte ruimtes. Deze werkzaamheden voer je uit volgens de GMP-richtlijnen. Het afvullen van geneesmiddelen is nauwkeurig werk en gebeurd op één van onze acht verschillende vulmachines.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
HSE Manager
Overig
Fulltime

HSE Manager

Ben jij degene die het beleid op gebied van HSE gaat ontwikkelen, verbeteren en implementeren?

Als HSE Manager draag je bij aan de ontwikkeling,verbetering en implementatie van beleid op het gebied van Health, Safety en Environment. Je adviseert het MT en leidinggevenden van diverse afdelingen omtrent HSE gerelateerde onderwerpen, initieert en begeleid verbetertrajecten. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor de RI&E en de opvolging daarvan, begeleid je milieu-inspecties, en verzorg je rapportages. In deze zelfstandige functie rapporteer je aan de CEO.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Productie Coördinator
Cleanroom
Fulltime

Productie Coördinator

Ben jij op je best in een dynamische werkomgeving?

Als productiecoördinator ben je werkzaam binnen de productieafdeling (cleanroom) waar diergeneesmiddelen worden bereid en afgevuld. De afdeling bestaat uit ongeveer 45 werknemers. Als coördinator ben je het eerste aanspreekpunt op de werkvloer én ben jij de sparringpartner voor de teamleiders. Je werkzaamheden bestaan daarnaast uit het bijsturen van de gemaakte (dag)planning. Ook houd jij je bezig met het bestellen van orders via een ERP systeem en het zorg jij voor het voorraadbeheer van gebruiksartikelen. Ten slotte verzorg je de registratie in het onderhoudsprogramma m.b.t. lopende meldingen en storingen.

Je werkdag begint tussen 06.00 en 09.30 uur. Dit is afhankelijk van welke dienst je draait. Momenteel wordt op de productieafdeling gewerkt tussen 06.00 – 23.00 uur. Het is de verwachting dat deze tijden in de toekomst ook van toepassing zijn op deze functie. We verwachten dat je daar flexibel in bent.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Operator (bereiden)
Cleanroom
Fulltime

Operator (bereiden)

Ben jij ook gedreven om goed werk te leveren?

Als Operator bereiden ben je werkzaam binnen de productieafdeling (cleanroom) waar diergeneesmiddelen worden bereid en afgevuld. De afdeling bestaat uit ongeveer 45 werknemers, waarvan 10 bereiders. Je bent verantwoordelijk voor het bereidingsproces van de geneesmiddelen waaronder injectievloeistoffen, crèmes en zalven. Je bewaakt het proces op gebied van techniek en kwaliteit en neemt indien nodig maatregelen om het proces bij te stellen. Daarnaast draag je zorg voor een correcte en zorgvuldige registratie van gegevens met betrekking tot het productieproces.

De werkdag van een bereider
Je werkdag begint tussen 06.00 en 09.30 uur dit is afhankelijk van welke dienst je draait. Iedere dag begint met een “dagstart”. Er wordt kort teruggeblikt op de vorige werkdag en vervolgens wordt de planning van de huidige dag besproken. Je zorgt er samen met jouw collega bereiders dat de planning wordt gehaald. In het protocol staat beschreven hoe je het geneesmiddel bereidt, waaronder de volgorde waarin de grondstoffen toegevoegd dienen worden. Het bereiden van een geneesmiddel kan je vergelijken met koken, maar dan in groot. In totaal zijn er meer dan 400 recepturen én maak je bereidingen van een bekerglas tot wel 2000 liter.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Productiemedewerker
Cleanroom
Fulltime of Parttime

Productiemedewerker

Kom jij ons team in de cleanroom versterken waar diergeneesmiddelen worden bereid en afgevuld?

Als productiemedewerker ben je werkzaam binnen de productieafdeling (cleanroom) waar diergeneesmiddelen worden bereid en afgevuld. Je verricht diverse (ondersteunende) werkzaamheden bij zowel het proces van bereiden als bij het afvullen. Daarnaast bewaak je het proces op gebied van techniek en kwaliteit samen met je collega’s en neemt indien nodig maatregelen om het proces bij te stellen. Ten slotte draag je zorg voor een correcte en zorgvuldige registratie van gegevens met betrekking tot het productieproces.

We zijn op zoek naar meerdere productiemedewerkers voor diverse lijnen (3FTE). Je zal werkzaam zijn in een verschoven dienst. De werktijden van de verschoven dienst zijn afhankelijk van de functie.

Werktijden:

 • De ene week in de vroeg dienst van 06.00- 14.30 uur en en andere week in de late dienst van 14.30 tot 23.00 uur.

Of

 • Werktijden die over het algemeen tussen 06.00 - 18.00 uur liggen.
Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Quality Assurance Manager / QP
QA
Fulltime

Quality Assurance Manager / QP

Ben jij de QA Manager die (zich) wil blijven verbeteren?

Als Quality Assurance (QA) Manager ben je verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van de QA afdeling (7 FTE). Tevens ben je verantwoordelijk voor het opzetten, uitvoeren en handhaven van het kwaliteitsbeleid bij Produlab Pharma. Je zorgt dat de gebruikte kwaliteitssystemen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en in lijn zijn met de procedures binnen de organisatie. Daarbij blijf je verder vorm geven aan het QA beleid en de strategie. In het geval van knelpunten draag je proactief bij aan oplossingen. Je stelt advies op voor verbeteringen op zowel organisatorisch als procedureel vlak. Je volgt de veranderingen en vernieuwingen op het gebied van QA en GMP en implementeert deze.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Teamleader QC Microbiology
Laboratorium
Fulltime

Teamleader QC Microbiology

Ben jij de microbioloog met people-skills die ons Team QC Microbiology aanstuurt?

Team QC Microbiology, bestaande uit 4 FTE, draagt als onderdeel van de afdeling Quality Control (QC) collectief zorg voor de uitvoering van microbiologische tests in het kader van farmaceutische kwaliteitscontrole. De voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

 • Kiemgetalbepalingen, steriliteitstesten, gehaltebepalingen en endotoxinetesten op grondstoffen, procesmonsters en eindproducten;
 • Environmental monitoring van de cleanrooms waar de geneesmiddelen worden bereid;
 • De controle en kwalificatie van het aseptisch handelen van de operators in de cleanrooms;
 • Monitoring, incubatie en beoordeling van media fills en de uitvoering van groeipromotietesten.
 • Het determineren van micro-organismen en het bijhouden van een biobank van huisflora.

Als Teamleader QC Microbiology laat je op zelfstandige wijze het team optimaal functioneren, door onder meer zorg te dragen voor een efficiënte werk- en personeelsplanning. Je bent verder verantwoordelijk voor:

 • Training en kwalificatie van het team;
 • Functioneringsgesprekken en beoordelingen;
 • Deviatiemanagement en CAPA;
 • Optimalisatie en onderhoud van het interne kwaliteitssysteem en het LIMS;
 • Beheer van de microbiologische apparatuur;
 • Doorlopende verhoging van efficiëntie en kwaliteit van processen en werkwijzen.

Binnen de afdeling werk je veel samen met de Teamleader QC Chemistry en de Teamleader QC Administration en daarnaast heb je regelmatig contact met de afdeling R&D. Organisatiebreed ben je het aanspreekpunt voor QC Microbiology en ondersteun je QA bij microbiologische vraagstukken. Samen met alle teamleiders en coördinatoren vorm je het operationeel team, dat het dagelijkse proces van grondstof tot verpakt eindproduct in goede banen leidt. Je rapporteert aan de QC Manager.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Industrieel Schoonmaker Cleanroom
Cleanroom
Fulltime of Parttime

Industrieel Schoonmaker Cleanroom

Ben jij de aanpakker die we zoeken voor het reinigen van de ruimtes en materialen?

Binnen de afdeling Productie (cleanroom) worden op basis van een recept vloeibare en half-vaste geneesmiddelen bereid en vervolgens afgevuld in onder andere flesjes en tubes. Als Industrieel Schoonmaker Cleanroom bestaan je werkzaamheden uit óf het reinigen van wanden, vloeren en plafonds óf uit het schoonmaken van gebruikte materialen en ketels. Voor beide functies is het van belang om de geldende procedures en werkinstructies nauwkeurig te volgen.

De werkzaamheden worden voornamelijk in dagdienst verricht, echter wordt er ook regelmatig in verschoven diensten gewerkt. Afhankelijk van jouw werkzaamheden wordt er ook op zaterdagen gewerkt (ongeveer één keer per vier weken) én in de toekomst mogelijk in een twee ploegendienst.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
QC Administration Officer
Laboratorium
Fulltime

QC Administration Officer

Ben jij die nauwkeurige werker die de administratieve processen van onze QC afdeling in goede banen leidt?

Binnen de afdeling Quality Control (QC) dragen diverse teams collectief zorg voor de optimale uitvoering van microbiologische, fysische en instrumentele analyses op farmaceutische grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. In de functie van QC Administration Officer voer je met het team ondersteunende werkzaamheden uit voor de gehele afdeling, zoals het verzorgen van de monsterflow en bij behorende protocollen, administratieve controle en verwerking van analyse resultaten, archiefbeheer, rapportages en het voorraadbeheer van verbruiksartikelen en referentiematerialen. Binnen jouw afwisselende takenpakket werk je veelvuldig met software applicaties zoals een LIMS, QMS en ERP. Daarnaast ben je ook regelmatig weg van je bureau om op de werkvloer bezig te zijn. De werkzaamheden zullen voornamelijk in dagdienst worden verricht, echter wordt incidenteel ook in verschoven diensten of op zaterdag gewerkt. Er wordt verwacht dat je hier flexibel in bent.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Operator Verpakken
Verpakafdeling
Fulltime of Parttime

Operator Verpakken

Heb jij gevoel voor techniek én werk je graag samen?

Als Operator Verpakken ben je werkzaam op de verpakafdeling waar flacons, flesjes en tubes met diergeneesmiddelen worden verpakt in doosjes en overdozen. Je stelt de machines in, bedient deze en bouwt de machine zo nodig om. Tijdens het verpakkingsproces ben je verantwoordelijk voor het bewaken en bijstellen van het proces. Daarnaast ben je in staat om kleine storingen op te lossen en draag je zorg voor een correcte en zorgvuldige registratie van gegevens met betrekking tot het verpakkingsproces. In deze functie werk je afwisselend een week in vroege dienst en een week in late dienst.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren

Direct solliciteren

Wat leuk dat je wilt solliciteren bij ons bedrijf! Vul hieronder eenvoudig je gegevens in, dan krijg je binnen 5 werkdagen reactie.

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.
Max bestandsgrootte is 10MB.
Uploaden...
fileuploaded.jpg
Upload mislukt. Maximale bestandsgrootte is 10 MB.
Je sollicitatie is succesvol verstuurd.
Oeps! Je formulier is nog niet juist ingevuld.