EnglishEnglish

Werken bij
Produlab Pharma

Bij Produlab Pharma is het fijn werken omdat iedereen zichzelf kan zijn. Onze medewerkers hebben verschillende achtergronden, maar zijn allemaal vastberaden om goed werk te leveren. Hierdoor kunnen wij de beloften aan onze klanten waarmaken. Steek jij ook zo in elkaar? Dan krijg je bij ons alle kansen om jouw talenten te benutten!

Kom erbij!

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen die ons kunnen helpen om verder te groeien. Chemisch analisten en andere specialisten. Maar ook mensen zonder relevante opleiding of ervaring. Want kennis en vaardigheden kun je ook opdoen in ons bedrijf. Daar leer je werken met de nieuwste technieken voor het produceren en verpakken van diergeneesmiddelen.

Op de hoogte blijven?

Produlab Pharma blijft groeien! We begonnen met een klein kantoorgebouw met magazijn aan de Forellenweg in Raamsdonksveer en nemen nu de halve straat in beslag. In 2020 is daar een gloednieuwe productiefaciliteit bij gekomen met een heleboel extra werkplekken. Volg de ontwikkelingen via Instagram, Facebook en LinkedIn, dan mis je geen enkele vacature.

Solliciteren

Geïnteresseerd in een van onze vacatures? Stuur je motivatie met cv naar solliciteren@produlabpharma.nl of vul eenvoudig het sollicitatieformulier in.

Staat jouw ideale baan er niet bij of weet je niet welke functie bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie naar solliciteren@produlabpharma.nl. Want er zijn zoveel mogelijkheden bij ons bedrijf. Wie weet hebben we binnenkort wel een vacature die jou op het lijf is geschreven!

Bekijk onze vacatures

QA Officer
QA
Fulltime

QA Officer

Ben jij de enthousiaste QA Officer die wij zoeken?

Als Quality Assurance Officer (QA Officer) draag je samen met jouw collega’s de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de door Produlab Pharma geproduceerde diergeneesmiddelen.

In deze functie ben je verantwoordelijk het adviseren over en het toezicht houden op het kwaliteitsniveau van de operationele processen, waarvoor je ook regelmatig op de werkvloer te vinden zal zijn om het kwaliteitsdenken te bevorderen. Daarnaast zal je takenpakket bestaan uit de volgende werkzaamheden:

 • Het aanmaken en optimaliseren van productieprotocollen;
 • Batchdocumentatie reviewen en voorbereiden voor QP release;
 • Signaleren en proactief oplossen van interne deviaties en/of GMP gerelateerde incidenten;
 • Ondersteunen van de operationele afdelingen in het oplossen en voorkomen van kwaliteitsissues;
 • Deelname aan media fills;
 • Het uitvoeren van interne audits.

De werkzaamheden worden voornamelijk in dagdienst verricht, echter wordt op de operationele afdelingen ook in verschoven diensten of op zaterdag gewerkt. Een consignatiedienst is daarom onderdeel van deze functie.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Teamleader QC Microbiology
Laboratorium
Fulltime

Teamleader QC Microbiology

Ben jij op je best in een dynamische werkomgeving?

Team QC Microbiology, bestaande uit 7 FTE, draagt als onderdeel van de afdeling Quality Control (QC) collectief zorg voor de uitvoering van microbiologische tests in het kader van farmaceutische kwaliteitscontrole. De voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

 • Kiemgetalbepalingen, steriliteitstesten, gehaltebepalingen en endotoxinetesten op grondstoffen, procesmonsters en eindproducten;
 • Environmental monitoring van de cleanrooms waar de geneesmiddelen worden bereid;
 • De controle en kwalificatie van het aseptisch handelen van de operators in de cleanrooms;
 • Monitoring, incubatie en beoordeling van media fills en de uitvoering van groei promotietesten.
 • Het determineren van micro-organismen en het bij houden van een biobank van huisflora.

Als Teamleader QC Microbiology laat je op zelfstandige wijze het team optimaal functioneren door onder meer zorg te dragen voor een efficiënte werk- en personeelsplanning. Je bent verder verantwoordelijk voor:

 • Training en kwalificatie van het team;
 • Functioneringsgesprekken en beoordelingen;
 • Deviatiemanagement en CAPA;
 • Optimalisatie en onderhoud van het interne kwaliteitssysteem en het LIMS;
 • Beheer van de microbiologische apparatuur;
 • Continu verbetering van de efficiëntie en kwaliteit van processen en werkwijzen.

In deze functie werk je veel samen met de Teamleader QC Chemistry en de Teamleader QC Administration. Daarnaast heb je regelmatig contact met het R&D team. Binnen de organisatie ben je het aanspreekpunt voor QC Microbiology en ondersteun je QA bij microbiologische vraagstukken. Samen met alle teamleiders en coördinatoren vorm je het operationeel team, dat het dagelijkse proces van grondstof tot verpakt eindproduct in goede banen leidt. Je rapporteert aan het Head of Laboratory.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Software Developer
Overig
Fulltime of Parttime

Software Developer

Ben jij iemand die denkt in oplossingen?

Als Software Developer ontwikkel, beheer en onderhoud je .NET applicaties en productieapplicaties. De meeste applicaties zijn in eigen beheer, waardoor ontwikkeling en onderhoud, binnen de richtlijnen van de organisatie en de farmaceutisch industrie, zelfstandig uitgevoerd kan worden. Je werkt in teamverband aan uitdagende en innovatieve projecten. Deze projecten zijn gericht op verbetering en uitbreiding van diverse applicaties. Je bent medeverantwoordelijk voor het bepalen en bewaken van de architectuur van deze applicaties. De applicaties draaien veelal op SQLserver, waardoor er ook veelvuldig gewerkt wordt met de onderliggende databases. Het team dat zich bezig houdt met ontwikkeling, beheer en onderhoud van applicaties bestaat momenteel uit twee personen. Doordat Produlab Pharma groeit en inzet op verdere automatisering zijn wij opzoek naar versterking voor dit team.

Jouw taken:

 • Je denkt actief mee tijdens een project om tot een goed functioneel idee te komen;
 • Je bouwt nieuwe applicaties of nieuwe functionaliteit in bestaande applicaties volgens de richtlijnen en visie van de organisatie;
 • Je denkt continu na over de kwaliteit en de continuïteit van de applicaties en verbetert deze daar waar mogelijk;
 • Je levert geteste en gedocumenteerde applicaties op, welke gezamenlijk met de gebruikers geïmplementeerd worden;
 • Je lost storingen en bugs binnen de applicaties op;
 • Je neemt actief deel aan de afdelingsmeetings en deelt nieuwe inzichten en ontwikkelingen in het vakgebied.

In deze functie werk je veel samen met de Software Developer en de Application Administrator. De  afdeling IT bestaat verder uit twee System Administrators en een Data Process Analyst. Daarnaast heb je veelvuldig contact met collega’s van andere afdelingen. Je rapporteert over de voortgang van jouw werkzaamheden aan de CFO.

Het betreft een functie in dagdienst, waarbij de werktijden flexibel zijn en je jouw werkzaamheden grotendeels zelf in kunt plannen. De werkzaamheden worden bij voorkeur op locatie (Raamsdonksveer) uitgevoerd. Thuiswerken is bespreekbaar.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Productie Coördinator Packaging
Verpakafdeling
Fulltime

Productie Coördinator Packaging

Ben jij op je best in een dynamische omgeving?

Als Productie Coördinator Packaging ben je werkzaam op de verpakafdeling waar diergeneesmiddelen worden verpakt. De werkzaamheden op de afdeling bestaan onder andere uit het visueel beoordelen van de producten, in printen van de doosjes en etiketteren. Als Productie Coördinator Packaging ben je:

 • Het eerste aanspreekpunt op de werkvloer
 • Sparringpartner voor de teamleiders
 • Medeverantwoordelijk voor het behalen van de gemaakte (dag)planning

Daarnaast ben je bezig met het verwerken van de orders via een ERP systeem en verzorg jij het voorraadbeheer van gebruiksartikelen. Op de afdeling zijn 50 medewerkers werkzaam. In deze rol stuur je ongeveer 12 medewerkers aan. Het betreft een functie in tweeploegendienst van 06.00-14.30 uur en van 14.30-23.00 uur. We gaan ervan uit dat je bereid bent om op deze tijden te werken.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Analist Microbiologie
Laboratorium
Fulltime of Parttime

Analist Microbiologie

Ben jij die nauwkeurige analist met een opleiding richting microbiologie?

Ons microbiologisch laboratorium is onderdeel van het Quality Control-laboratorium en wordt aan gestuurd door de teamleider microbiologie. De afdeling richt zich op routinematige microbiologische analyses en daarnaast op de ontwikkeling van nieuwe methodes. Als Analist Microbiologie houd je jezelf bezig met het verrichten van microbiologische analyses op grondstoffen, halffabricaten en eindproducten en met de uitvoering van het microbiologisch omgevingsonderzoekprogramma.

In het bijzonder ben je bezig met:

 • Steriliteitonderzoek van grondstoffen en eindproducten (onder andere met behulp van filtratie (Sterisart) en directe inoculatie in medium) in een isolatoromgeving met VHP;
 • Kiemgetallen en bioburden;
 • Microbiologische monitoring van productieruimten en mensen;
 • Identificatie van micro-organismen;
 • Valideren van microbiologische bepalingen;
 • Introductie van nieuwe methodes;
 • Gehalte bepaling van antibiotica met de Diffusie methode met behulp van Latin-square.

Alle methodieken die worden gehanteerd staan beschreven in interne procedures en in de vigerende Ph. Eur.,USP, BP e.d. Daarnaast behoort het preventief en adequaat onderhouden van apparatuur, het verwerken, beoordelen en rapporteren van analyseresultaten tot jouw taken.

De werkzaamheden zullen voornamelijk in dagdienst worden verricht. Echter wordt regelmatig ook in verschoven diensten gewerkt en in toekomst mogelijk in ploegendienst. Er wordt verwacht dat je hier flexibel in bent en bereid bent om deze diensten te werken.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Junior Operator Bereiden
Cleanroom
Fulltime of Parttime

Junior Operator Bereiden

Ben jij ook gedreven om goed werk te leveren?

Als Junior Operator Bereiden ben je werkzaam binnen de productieafdeling (cleanroom) waar diergeneesmiddelen worden bereid en afgevuld. De afdeling bestaat uit ongeveer45 collega's, waarvan 10 Operators Bereiden. Je bent verantwoordelijk voor het bereidingsproces van geneesmiddelen waaronder injectievloeistoffen, crèmes en zalven. Je bewaakt het proces op gebied van techniek en kwaliteit en neemt indien nodig maatregelen om het proces bij te stellen. Daarnaast draag je zorg voor een correcte en zorgvuldige registratie van gegevens met betrekking tot het productieproces.

Je werkdag begint tussen 06.00 en 09.30 uur dit is afhankelijk van welke dienst je draait. Iedere dag begint met een “dagstart”. Er wordt kort teruggeblikt op de vorige werkdagen vervolgens wordt de planning van de huidige dag besproken. Je zorgt er samen met jouw collega's voor dat de planning wordt gehaald. Aan de hand van een protocol bereid je een geneesmiddel. Je kunt dit vergelijken met koken waar bij je aan de hand van een recept een gerecht bereid, het is een proces waarbij je heel nauwkeurig te werk moet gaan. In totaal zijn er meer dan 400 recepturen en je maakt bereidingen van een 1 tot wel 2000 liter.

In de toekomst wordt mogelijk in ploegendiensten verwerkt (06.00-14.30/14.30-23.00uur). Er wordt verwacht dat je bereid bent om deze diensten te werken.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Senior Operator Bereiden
Cleanroom
Fulltime of Parttime

Senior Operator Bereiden

Ben jij ook gedreven om goed werk te leveren?

Als Senior Operator Bereiden ben je werkzaam binnen de productieafdeling (cleanroom) waar diergeneesmiddelen worden bereid en afgevuld. De afdeling bestaat uit ongeveer45 collega's, waarvan 10 Operators Bereiden. Je bent verantwoordelijk voor het bereidingsproces van geneesmiddelen waaronder injectievloeistoffen, crèmes en zalven. Je bewaakt het proces op gebied van techniek en kwaliteit en neemt indien nodig maatregelen om het proces bij te stellen. Daarnaast draag je zorg voor een correcte en zorgvuldige registratie van gegevens met betrekking tot het productieproces.

Je werkdag begint tussen 06.00 en 09.30 uur dit is afhankelijk van welke dienst je draait. Iedere dag begint met een “dagstart”. Er wordt kort teruggeblikt op de vorige werkdagen vervolgens wordt de planning van de huidige dag besproken. Je zorgt er samen met jouw collega's voor dat de planning wordt gehaald. Aan de hand van een protocol bereid je een geneesmiddel. Je kunt dit vergelijken met koken waar bij je aan de hand van een recept een gerecht bereid, het is een proces waarbij je heel nauwkeurig te werk moet gaan. In totaal zijn er meer dan 400 recepturen en je maakt bereidingen van een 1 tot wel 2000 liter.

In de toekomst wordt mogelijk in ploegendiensten verwerkt (06.00-14.30/14.30-23.00uur). Er wordt verwacht dat je bereid bent om deze diensten te werken.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Analist R&D
R&D
Fulltime

Analist R&D

Ben jij die nauwkeurige analist met een chemische opleiding?

Binnen de afdeling R&D worden, in samenwerking met onze klanten, nieuwe producten ontwikkeld en bestaande producten verbeterd. De kwaliteit van deze producten dient onderbouwd te worden met goede en valide analyse resultaten. Hierbij speelt ontwikkeling van toedieningsvormen, validatie van analysemethoden en het uitvoeren van stabiliteit studies een cruciale rol.

Binnen een team van gedreven analisten draag jij hier je steentje aan bij door het verrichten van instrumentele analyses ((U)HPLC / GC / UV/Vis-spectrofotometrie) en diverse fysische / (nat)chemische bepalingsmethodes. Daarnaast behoren het preventief en adequaat onderhouden van apparatuur en het verwerken en kritisch beoordelen van analyseresultaten tot jouw verantwoordelijkheden.

Je werkt voornamelijk samen met je collega’s van afdeling R&D, bestaande uit 11 personen. Daarnaast heb je ook veelvuldig contact met de afdeling QC. Je rapporteert over de voortgang van je werkzaamheden aan de Teamleader R&D. Het betreft een functie in dagdienst, waarbij de werktijden flexibel zijn.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Qualified Person
QA
Fulltime of Parttime

Qualified Person

Zorg jij voor het continu verbeteren van het kwaliteitsniveau binnen onze organisatie?

Als Qualified Person ben je, binnen een klein en ervaren team, verantwoordelijk voor de farmaceutische vrijgifte van diergeneesmiddelen, indien nodig inclusief vrijgifte voor de markt. Je draagt in belangrijke mate bij aan de kwaliteit van geproduceerde diergeneesmiddelen en je levert een grote bijdrage aan het doorlopend verbeteren van de organisatie op het gebied van kwaliteitsbeleid en compliance.

Daarnaast autoriseer je chargebereidingsprotocollen en specificaties van de diergeneesmiddelen en draag je samen met de afdeling QA zorg voor de conformiteit ervan met de registratiedossiers. Je bent voor QA en de afdelingshoofden een vraagbaak met betrekking tot GMP en overige kwaliteitsvraagstukken. Tevens lever je gevraagd en ongevraagd input op GMP gebied, zoals bij het afhandelen van klachten, deviaties, change controls en CAPA's.

Verder draag je bij aan het opstellen en controleren van policies, procedures en quality agreements, de controle en autorisatie van validatieprotocollen en change controls. Je neemt deel aan de uitvoering van audits en de opvolging daarvan.

In deze rol functioneer je zelfstandig en neem je als QP onafhankelijk beslissingen. Organisatorisch val je onder de Quality Director.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Allround Technische Dienst Medewerker
Technische dienst
Fulltime

Allround Technische Dienst Medewerker

Ben jij de bedreven technicus die onze productiemachines draaiende houdt?

Als Allround Technische Dienst Medewerker ben je werkzaam binnen de afdeling technische dienst die momenteel uit 10 personen bestaat. Het is een veelzijdige functie waarin je jezelf onder andere bezig houdt met het uitvoeren van (preventieve) onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan (mechanisch, pneumatisch en elektronisch gestuurde) productie machines en utilities. Daarnaast is het van belang dat je geplande werkzaamheden en storingen op de juiste wijze rapporteert en vastlegt.

Je begint je dag meestal met het lopen van inspectie rondes en het oplossen van storingen aan de machines. Vervolgens houd je jezelf bezig met lopende projecten en voer je onderhoudswerkzaamheden uit. Verder begeleid je externe bedrijven en bied je technische ondersteuning aan diverse interne klanten. Deze werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd, maar je kunt altijd een beroep doen op je collega’s binnen dit kleine, hechte team.

De werkzaamheden worden voornamelijk in dagdienst verricht, echter wordt er ook regelmatig in verschoven diensten en op zaterdagen gewerkt en in toekomst mogelijk in ploegendiensten. Daarnaast heb je met enige regelmaat consignatiedienst. Er wordt verwacht dat je bereid bent om deze tijden/diensten te werken.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Industrieel Schoonmaker Cleanroom
Cleanroom
Fulltime of Parttime

Industrieel Schoonmaker Cleanroom

Ben jij de aanpakker die we zoeken voor het reinigen van de ruimtes en materialen?

Binnen de afdeling Productie (cleanroom) worden op basis van een recept vloeibare en half-vaste geneesmiddelen bereid en vervolgens afgevuld in onder andere flesjes en tubes. Als Industrieel Schoonmaker Cleanroom bestaan je werkzaamheden uit óf het reinigen van wanden, vloeren en plafonds óf uit het schoonmaken van gebruikte materialen en ketels. Voor beide functies is het van belang om de geldende procedures en werkinstructies nauwkeurig te volgen.

De werkzaamheden worden voornamelijk in dagdienst verricht, echter wordt er ook regelmatig in verschoven diensten gewerkt. Afhankelijk van jouw werkzaamheden wordt er ook op zaterdagen gewerkt (ongeveer één keer per vier weken) én in de toekomst mogelijk in een twee ploegendienst.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Operator Verpakken
Verpakafdeling
Fulltime of Parttime

Operator Verpakken

Heb jij gevoel voor techniek én werk je graag samen?

Als Operator Verpakken ben je werkzaam op de verpakafdeling waar flacons, flesjes en tubes met diergeneesmiddelen worden verpakt in doosjes en overdozen. Je stelt de machines in, bedient deze en bouwt de machine zo nodig om. Tijdens het verpakkingsproces ben je verantwoordelijk voor het bewaken en bijstellen van het proces. Daarnaast ben je in staat om kleine storingen op te lossen en draag je zorg voor een correcte en zorgvuldige registratie van gegevens met betrekking tot het verpakkingsproces. In deze functie werk je afwisselend een week in vroege dienst en een week in late dienst.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Operator uitvullen
Cleanroom
Fulltime of Parttime

Operator uitvullen

Zoek jij een leuke, afwisselende, zelfstandige en belangrijke job?

Als Operator uitvullen ben je werkzaam binnen de productieafdeling, in de cleanroom, waar diergeneesmiddelen worden bereid en uitgevuld. De afdeling bestaat uit ongeveer 45 werknemers, waarvan circa 7 operators uitvullen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvulproces van de geneesmiddelen waaronder injectievloeistoffen, crèmes en zalven. Je bewaakt het proces op gebied van techniek en kwaliteit en neemt indien nodig maatregelen om het proces bij te stellen. Daarnaast draag je zorg voor een correcte en zorgvuldige registratie van gegevens met betrekking tot het productieproces.

De werkdag van een operator uitvullen
Je werkdag begint om 06.00, 08.15 of 14.30 uur. Dit is afhankelijk van welke dienst je draait en wordt samen met jou afgestemd. Op de dagplanning staat beschreven waar en welke werkzaamheden jij die dag uit gaat voeren. Samen met jouw collega operators zorg je ervoor dat de planning wordt gehaald. Je werkzaamheden bestaan uit het ombouwen van machines, de juiste materialen verzamelen, er op toezien dat er correct en nauwkeurig wordt afgevuld en het desinfecteren en reinigen van de gebruikte ruimtes. Deze werkzaamheden voer je uit volgens de GMP-richtlijnen. Het afvullen van geneesmiddelen is nauwkeurig werk en gebeurd op één van onze acht verschillende vulmachines.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Magazijnmedewerker
Magazijn
Fulltime

Magazijnmedewerker

Ben jij de aanpakker die ons team komt versterken?

Als magazijnmedewerker werk je in een team met 9 collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van goederen. Daarnaast zorg je voor het verzamelen en uitleveren van goederen voor diverse afdelingen binnen Produlab Pharma. Ten slotte verzend je de verpakte geneesmiddelen naar onze klanten.

De werkzaamheden worden voornamelijk in dagdienst verricht, echter wordt er ook regelmatig in verschoven diensten en op zaterdagen gewerkt. Je bent beschikbaar tussen 06.00- 18.00 uur. In de toekomst zal mogelijk in een twee ploegendienst gewerkt gaan worden. Er wordt verwacht dat je bereid bent om deze tijden/diensten te werken.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren

Direct solliciteren

Wat leuk dat je wilt solliciteren bij ons bedrijf! Vul hieronder eenvoudig je gegevens in, dan krijg je binnen 5 werkdagen reactie.

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.
Max bestandsgrootte is 10MB.
Uploaden...
fileuploaded.jpg
Upload mislukt. Maximale bestandsgrootte is 10 MB.
Je sollicitatie is succesvol verstuurd.
Oeps! Je formulier is nog niet juist ingevuld.