EnglishEnglish

Werken bij
Produlab Pharma

Bij Produlab Pharma is het fijn werken omdat iedereen zichzelf kan zijn. Onze medewerkers hebben verschillende achtergronden, maar zijn allemaal vastberaden om goed werk te leveren. Hierdoor kunnen wij de beloften aan onze klanten waarmaken. Steek jij ook zo in elkaar? Dan krijg je bij ons alle kansen om jouw talenten te benutten!

Kom erbij!

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen die ons kunnen helpen om verder te groeien. Chemisch analisten en andere specialisten. Maar ook mensen zonder relevante opleiding of ervaring. Want kennis en vaardigheden kun je ook opdoen in ons bedrijf. Daar leer je werken met de nieuwste technieken voor het produceren en verpakken van diergeneesmiddelen.

Op de hoogte blijven?

Produlab Pharma blijft groeien! We begonnen met een klein kantoorgebouw met magazijn aan de Forellenweg in Raamsdonksveer en nemen nu de halve straat in beslag. In 2020 is daar een gloednieuwe productiefaciliteit bij gekomen met een heleboel extra werkplekken. Volg de ontwikkelingen via Instagram, Facebook en LinkedIn, dan mis je geen enkele vacature.

Solliciteren

Geïnteresseerd in een van onze vacatures? Stuur je motivatie met cv naar vacature@produlabpharma.nl of vul eenvoudig het sollicitatieformulier in.

Staat jouw ideale baan er niet bij of weet je niet welke functie bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie naar vacature@produlabpharma.nl. Want er zijn zoveel mogelijkheden bij ons bedrijf. Wie weet hebben we binnenkort wel een vacature die jou op het lijf is geschreven!

Bekijk onze vacatures

Process & Validation Engineer
Projectbureau
Fulltime

Process & Validation Engineer

Ben jij een gedreven onderzoeker met een scherp oog voor verbeterpunten?

Als Process & Validation Engineer ben je verantwoordelijk voor de validatie activiteiten van nieuwe en huidige productieprocessen, apparatuur en computersystemen binnen Produlab Pharma. Hiertoe behoort ook het schrijven, reviewen en uitvoeren van validatie documenten en kwalificatie protocollen (IQ/OQ/PQ). In jouw rol ben je mede verantwoordelijk voor het change control proces waarin je ervoor zorgt dat de changes tijdig worden beoordeeld en op de juiste manier worden gekwalificeerd.

Verder neem je ook deel aan projectgroepen waarbij je nauw samenwerkt met belanghebbenden voor het ontwikkelen en opstellen van de benodigde validatie documentatie vereisten o.a. URS, risico analyse assessments, specificaties, rapportages etc.

Als Process &Validation Engineer ben je een gedreven onderzoeker, die continu productieapparatuur/processen onder de loep neemt op zoek naar verbetermogelijkheden. Je stelt deze verbeteringen voor en begeleid deze, waarbij het schrijven van procedures/instructies en trainen van de medewerkers ook tot het takenpakket behoren.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Assistant Manager Finance & Control
Finance & Control
Fulltime

Assistant Manager Finance & Control

Zorg jij ervoor dat onze financiële administratie correct wordt uitgevoerd?

In deze functie kun je jezelf ontwikkelen en werk je nauw samen met de Manager Finance & Control. Je zorgt er, samen met je collega’s, voor dat de financiële administratie correct en op tijd wordt uitgevoerd. Daarbij enthousiasmeer en motiveer je andere collega’s om hun werkzaamheden goed en tijdig uit te voeren. Je analyseert financiële gegevens, stelt rapportages op en bereid de jaarrekening voor. Tevens draag je jouw steentje bij aan het verbeteren van processen en ben je nauw betrokken bij het implementeren en optimaliseren van verschillende software pakketten. In deze functie werk je voornamelijk samen met je collega’s van afdeling F&C en heb je veelvuldig contact met collega’s van andere afdelingen.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Allround Technische Dienst Medewerker
Technische dienst
Fulltime

Allround Technische Dienst Medewerker

Ben jij de bedreven technicus die onze productiemachines draaiende houdt?

Als Allround Technische Dienst Medewerker ben je werkzaam binnen de afdeling technische dienst die momenteel uit 7 personen bestaat. Het is een veelzijdige functie waarin je jezelf onder andere bezig houdt met het uitvoeren van (preventieve) onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan (mechanisch, pneumatisch en elektronisch gestuurde) productie machines en utilities. Daarnaast is het van belang dat je geplande werkzaamheden en storingen op de juiste wijze rapporteert en vastlegt.

Je begint je dag meestal met het lopen van inspectierondes en het oplossen van storingen aan de machines. Vervolgens houd je jezelf bezig met lopende projecten en voer je onderhoudswerkzaamheden uit. Verder begeleid je externe bedrijven en bied je technische ondersteuning aan diverse interne klanten. Deze werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd,maar je kunt altijd een beroep doen op je collega’s binnen dit kleine, hechte team.

De werkzaamheden worden voornamelijk in dagdienst verricht, echter wordt er ook regelmatig in verschoven diensten en op zaterdagen gewerkt en in toekomst mogelijk in ploegendiensten. Daarnaast heb je met enige regelmaat consignatiedienst. Er wordt verwacht dat je bereid bent om deze tijden/diensten te werken.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Cleanroom Operator Afvullen
Cleanroom
Fulltime of Parttime

Cleanroom Operator Afvullen

Heb jij gevoel voor techniek én oog voor kwaliteit?

Als Cleanroom Operator Afvullen ben je werkzaam binnen de productieafdeling (cleanroom) waar diergeneesmiddelen worden bereid, afgevuld en verpakt. Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van de diergeneesmiddelen waaronder injectievloeistoffen, crèmes en zalven. Je bewaakt het proces op het gebied van techniek en kwaliteit en neemt indien nodig maatregelen om het proces bij te stellen. Daarnaast draag je zorg voor een correcte en zorgvuldige registratie van gegevens met betrekking tot het productieproces.   

De werkzaamheden worden nu voornamelijk in dagdienst verricht. Echter wordt er regelmatig in verschoven diensten gewerkt en op korte termijn in 2-ploegendienst. Er wordt verwacht dat je bereid bent om deze tijden/diensten te werken.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren

Direct solliciteren

Wat leuk dat je wilt solliciteren bij ons bedrijf! Vul hieronder eenvoudig je gegevens in, dan krijg je binnen 5 werkdagen reactie.

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.
Bedankt! We hebben je sollicitatie ontvangen!
Oeps! Je formulier is nog niet juist ingevuld.