EnglishEnglish

Werken bij
Produlab Pharma

Bij Produlab Pharma is het fijn werken omdat iedereen zichzelf kan zijn. Onze medewerkers hebben verschillende achtergronden, maar zijn allemaal vastberaden om goed werk te leveren. Hierdoor kunnen wij de beloften aan onze klanten waarmaken. Steek jij ook zo in elkaar? Dan krijg je bij ons alle kansen om jouw talenten te benutten!

Kom erbij!

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen die ons kunnen helpen om verder te groeien. Chemisch analisten en andere specialisten. Maar ook mensen zonder relevante opleiding of ervaring. Want kennis en vaardigheden kun je ook opdoen in ons bedrijf. Daar leer je werken met de nieuwste technieken voor het produceren en verpakken van diergeneesmiddelen.

Op de hoogte blijven?

Produlab Pharma blijft groeien! We begonnen met een klein kantoorgebouw met magazijn aan de Forellenweg in Raamsdonksveer en nemen nu de halve straat in beslag. In 2020 is daar een gloednieuwe productiefaciliteit bij gekomen met een heleboel extra werkplekken. Volg de ontwikkelingen via Instagram, Facebook en LinkedIn, dan mis je geen enkele vacature.

Solliciteren

Geïnteresseerd in een van onze vacatures? Stuur je motivatie met cv naar vacature@produlabpharma.nl of vul eenvoudig het sollicitatieformulier in.

Staat jouw ideale baan er niet bij of weet je niet welke functie bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie naar vacature@produlabpharma.nl. Want er zijn zoveel mogelijkheden bij ons bedrijf. Wie weet hebben we binnenkort wel een vacature die jou op het lijf is geschreven!

Bekijk onze vacatures

Financieel Administratief Medewerker
Finance & Control
Fulltime

Financieel Administratief Medewerker

Ben jij op je best in een dynamische werkomgeving?

Als Financieel Administratief Medewerker zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de administratie. Samen met je drie directe collega’s ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de inkomende facturen. Wanneer er een factuur ontvangen wordt, verwerk jij deze via ons scan- en herkenpakket. Je controleert of de factuur overeenkomt met de gemaakte (prijs)afspraken, voegt alle bijbehorende documentatie toe en geeft aan in welke van onze 5 bv’s de factuur geboekt moet worden en op welke grootboekrekening het bedrag thuishoort. Ook het opstellen en versturen van verkoopfacturen behoort tot je takenpakket.

Naast de financiële werkzaamheden zal je ook een aantal dagdelen per week werkzaam zijn aan de receptie. De voornaamste taken zijn het beantwoorden van de telefoon, het verwelkomen van bezoek en het scannen en digitaal archiveren van interne documenten.

In deze functie werk je voornamelijk samen met je 5 collega’s van de afdeling Finance & Control, maar heb je ook veelvuldig contact met collega’s van andere afdelingen.

De werktijden zijn flexibel. De aanvang van de werkdag kan variëren tussen 07.00 en 09.30 uur en het einde van de werkdag kan variëren tussen 15.30 en 18.00 uur. Werken vanuit huis is niet mogelijk.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Medewerker Schoonmaak Productie
Cleanroom
Fulltime

Medewerker Schoonmaak Productie

Ben jij de aanpakker die onze productie komt versterken?

Binnen de afdeling Productie (Cleanroom) worden op basis van een recept vloeibare en half-vaste geneesmiddelen bereid en vervolgens afgevuld in onder andere flesjes en tubes. In de functie van Medewerker Spoelruimte ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van gebruikte materialen en ketels. Daarnaast zorg je voor het in elkaar zetten en verpakken van de materialen en ketels, zodat deze opnieuw gebruikt kunnen worden. Het is van belang om tijdens de werkzaamheden de geldende procedures en werkinstructies nauwkeurig te volgen.

De werkzaamheden worden voornamelijk in dagdienst verricht, echter wordt er ook regelmatig in verschoven diensten en op zaterdagen gewerkt (ongeveer één keer per vier weken). Er wordt verwacht dat je bereid bent om deze tijden/diensten te werken.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Laboratorium Assistent
Laboratorium
Fulltime

Laboratorium Assistent

Wil jij in een ondersteunende rol bijdragen aan de optimale uitvoering van diverse analyses binnen het laboratorium?

Binnen de afdeling QC dragen diverse teams collectief zorg voor de optimale uitvoering van microbiologische, fysische en instrumentele analyses op farmaceutische grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Als Laboratorium Assistent ondersteun je de analisten op het laboratorium in hun dagelijkse werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat er voldoende materialen beschikbaar zijn en je bereidt reagentia. Ter ondersteuning van de afdeling productie verricht je eenvoudige analytische werkzaamheden, die gericht zijn op de controle van reinigingsprocessen en waterkwaliteit. Verder draag je zorg voor het op orde houden van het laboratorium.  

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Sterility Assurance Specialist
QA
Fulltime

Sterility Assurance Specialist

Ben jij de verbindende factor tussen de afdelingen QA, QC en Productie bij aseptische vraagstukken?

Als Sterility Assurance Specialist lever je een belangrijke bijdrage aan het doorlopend verbeteren en op niveau houden van de steriele processen en werkwijzen binnen de cleanrooms en microbiologische laboratoria van Produlab Pharma.


Je bent regelmatig aanwezig op de werkvloer als vraagbaak en je adviseert de medewerkers actief over de uitvoering van aseptische handelingen. Je signaleert mogelijkheden tot kwaliteitsverbeteringen en draagt zorgt voor de opvolging daarvan en de borging in procedures en voorschriften. Je ondersteunt de Teamleaders van Productie en QC bij het trainen en kwalificeren van hun teams. Tevens breng je environmental monitoring trends in kaart en je adviseert QC, QA en Productie over correctieve en preventieve acties. Vanuit jouw rol werk je mee aan risicoanalyses en je geeft advies bij product impact assessment m.b.t. microbiologische afwijkingen. Met je kennis en inzicht ben je een verbindende factor tussen de afdelingen QC,QA en Productie bij aseptische vraagstukken.

 

Over je werkzaamheden rapporteer je aan de Quality Director en in de praktijk werk je veelvuldig samen met de Teamleaders van QC en Productie.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Process & Validation Engineer
Projectbureau
Fulltime

Process & Validation Engineer

Ben jij een gedreven onderzoeker met een scherp oog voor verbeterpunten?

Als Process & Validation Engineer ben je verantwoordelijk voor de validatie activiteiten van nieuwe en huidige productieprocessen, apparatuur en computersystemen binnen Produlab Pharma. Hiertoe behoort ook het schrijven, reviewen en uitvoeren van validatie documenten en kwalificatie protocollen (IQ/OQ/PQ). In jouw rol ben je mede verantwoordelijk voor het change control proces waarin je ervoor zorgt dat de changes tijdig worden beoordeeld en op de juiste manier worden gekwalificeerd.

Verder neem je ook deel aan projectgroepen waarbij je nauw samenwerkt met belanghebbenden voor het ontwikkelen en opstellen van de benodigde validatie documentatie vereisten o.a. URS, risico analyse assessments, specificaties, rapportages etc.

Als Process &Validation Engineer ben je een gedreven onderzoeker, die continu productieapparatuur/processen onder de loep neemt op zoek naar verbetermogelijkheden. Je stelt deze verbeteringen voor en begeleid deze, waarbij het schrijven van procedures/instructies en trainen van de medewerkers ook tot het takenpakket behoren.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Allround Technische Dienst Medewerker
Technische dienst
Fulltime

Allround Technische Dienst Medewerker

Ben jij de bedreven technicus die onze productiemachines draaiende houdt?

Als Allround Technische Dienst Medewerker ben je werkzaam binnen de afdeling technische dienst die momenteel uit 7 personen bestaat. Het is een veelzijdige functie waarin je jezelf onder andere bezig houdt met het uitvoeren van (preventieve) onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan (mechanisch, pneumatisch en elektronisch gestuurde) productie machines en utilities. Daarnaast is het van belang dat je geplande werkzaamheden en storingen op de juiste wijze rapporteert en vastlegt.

Je begint je dag meestal met het lopen van inspectierondes en het oplossen van storingen aan de machines. Vervolgens houd je jezelf bezig met lopende projecten en voer je onderhoudswerkzaamheden uit. Verder begeleid je externe bedrijven en bied je technische ondersteuning aan diverse interne klanten. Deze werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd,maar je kunt altijd een beroep doen op je collega’s binnen dit kleine, hechte team.

De werkzaamheden worden voornamelijk in dagdienst verricht, echter wordt er ook regelmatig in verschoven diensten en op zaterdagen gewerkt en in toekomst mogelijk in ploegendiensten. Daarnaast heb je met enige regelmaat consignatiedienst. Er wordt verwacht dat je bereid bent om deze tijden/diensten te werken.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Cleanroom Operator Afvullen
Cleanroom
Fulltime of Parttime

Cleanroom Operator Afvullen

Heb jij gevoel voor techniek én oog voor kwaliteit?

Als Cleanroom Operator Afvullen ben je werkzaam binnen de productieafdeling (cleanroom) waar diergeneesmiddelen worden bereid, afgevuld en verpakt. Je bent verantwoordelijk voor het afvullen van de diergeneesmiddelen waaronder injectievloeistoffen, crèmes en zalven. Je bewaakt het proces op het gebied van techniek en kwaliteit en neemt indien nodig maatregelen om het proces bij te stellen. Daarnaast draag je zorg voor een correcte en zorgvuldige registratie van gegevens met betrekking tot het productieproces.   

De werkzaamheden worden nu voornamelijk in dagdienst verricht. Echter wordt er regelmatig in verschoven diensten gewerkt en op korte termijn in 2-ploegendienst. Er wordt verwacht dat je bereid bent om deze tijden/diensten te werken.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren

Direct solliciteren

Wat leuk dat je wilt solliciteren bij ons bedrijf! Vul hieronder eenvoudig je gegevens in, dan krijg je binnen 5 werkdagen reactie.

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.
Bedankt! We hebben je sollicitatie ontvangen!
Oeps! Je formulier is nog niet juist ingevuld.