EnglishEnglish

Werken bij
Produlab Pharma

Bij Produlab Pharma is het fijn werken omdat iedereen zichzelf kan zijn. Onze medewerkers hebben verschillende achtergronden, maar zijn allemaal vastberaden om goed werk te leveren. Hierdoor kunnen wij de beloften aan onze klanten waarmaken. Steek jij ook zo in elkaar? Dan krijg je bij ons alle kansen om jouw talenten te benutten!

Kom erbij!

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen die ons kunnen helpen om verder te groeien. Chemisch analisten en andere specialisten. Maar ook mensen zonder relevante opleiding of ervaring. Want kennis en vaardigheden kun je ook opdoen in ons bedrijf. Daar leer je werken met de nieuwste technieken voor het produceren en verpakken van diergeneesmiddelen.

Op de hoogte blijven?

Produlab Pharma blijft groeien! We begonnen met een klein kantoorgebouw met magazijn aan de Forellenweg in Raamsdonksveer en nemen nu de halve straat in beslag. In 2020 is daar een gloednieuwe productiefaciliteit bij gekomen met een heleboel extra werkplekken. Volg de ontwikkelingen via Instagram, Facebook en LinkedIn, dan mis je geen enkele vacature.

Solliciteren

Geïnteresseerd in een van onze vacatures? Stuur je motivatie met cv naar solliciteren@produlabpharma.nl of vul eenvoudig het sollicitatieformulier in.

Staat jouw ideale baan er niet bij of weet je niet welke functie bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie naar solliciteren@produlabpharma.nl. Want er zijn zoveel mogelijkheden bij ons bedrijf. Wie weet hebben we binnenkort wel een vacature die jou op het lijf is geschreven!

Bekijk onze vacatures

QA Manager / QP
Cleanroom
Fulltime

QA Manager / QP

Ben jij de QA Manager die (zich) wil blijven verbeteren?

Als QA Manager ben je verantwoordelijk voor het opzetten, uitvoeren en handhaven van het kwaliteitsbeleid. Je zorgt er voor dat de gebruikte kwaliteitssystemen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en in lijn zijn met de procedures binnen de organisatie. Daarnaast blijf je verder vorm geven aan het QA beleid en de strategie. In het geval van knelpunten draag je proactief bij aan oplossingen. Je stelt advies op voor verbeteringen zowel op organisatorisch als procedureel vlak. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de productie-afdelingen en neem je de regie bij het oplossen van geconstateerde problemen en knelpunten. Je volgt de veranderingen en vernieuwingen op het gebied van QA en GMP en implementeert deze. In de functie van QA Manager ben je tevens verantwoordelijk voor de aansturing van het QA team bestaande uit 8 personen.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Hoofd Technische Dienst
Technische dienst
Fulltime

Hoofd Technische Dienst

Waarborg jij de kwaliteit en continuïteit van onze technische installaties?

Als Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw team bestaande uit 9 medewerkers. Daarnaast heb je in deze functie dagelijks contact met interne klanten en externe partijen. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en het in stand houden van het machinepark en de utilities (zoals bijvoorbeeld water-, stoom-, en persluchtinstallaties) binnen onze 2 fabrieken. Je stelt onderhoudsplannen op voor productie-installaties, gebouw en gebouwgebonden installaties en bewaakt de opvolging daarvan. Je voert een gedegen spare parts beleid en ook de verdere optimalisatie van het asset management software systeem (McMain) behoort tot jouw taken. Indien nodig zorg je er voor dat correctief onderhoud adequaat wordt opgepakt door jouw team. Je zorgt voor een duidelijke structuur binnen de afdeling, stimuleert de ontwikkeling van medewerkers en geeft op een motiverende manier leiding.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Administratief Medewerker Technische Dienst
Technische dienst
Fulltime of Parttime

Administratief Medewerker Technische Dienst

Ben jij de administratieve duizendpoot die onze Technische Dienst komt versterken?

Als Administratief Medewerker Technische Dienst voer je ondersteunende werkzaamheden uit ten behoeve van de afdeling. In het begin zal je voornamelijk bezig zijn met de uitrol van ons onderhoudsprogramma (MacMain). Zodra je deze werkzaamheden onder de knie hebt, kan je takenpakket worden uitgebreid met onder andere het maken van werkinstructies, het maken van afspraken met leveranciers en interne klanten en assisteren bij en controleren van bestellingen. Het betreft een nieuwe functie (dagdienst) die je zelf nog verder vorm kan geven.

In deze functie ben je onderdeel van de Technische Dienst die momenteel uit 7 personen bestaat.

De werktijden zijn flexibel. De aanvang van de werkdag kan variëren tussen 07.00 en 09.30 uur en het einde van de werkdag kan variëren tussen 15.30 en 18.00 uur. Werken vanuit huis is niet mogelijk.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Allround Technische Dienst Medewerker
Technische dienst
Fulltime

Allround Technische Dienst Medewerker

Ben jij de bedreven technicus die onze productiemachines draaiende houdt?

Als Allround Technische Dienst Medewerker ben je werkzaam binnen de afdeling technische dienst die momenteel uit 7 personen bestaat. Het is een veelzijdige functie waarin je jezelf onder andere bezig houdt met het uitvoeren van (preventieve) onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan (mechanisch, pneumatisch en elektronisch gestuurde) productie machines en utilities. Daarnaast is het van belang dat je geplande werkzaamheden en storingen op de juiste wijze rapporteert en vastlegt.

Je begint je dag meestal met het lopen van inspectie rondes en het oplossen van storingen aan de machines. Vervolgens houd je jezelf bezig met lopende projecten en voer je onderhoudswerkzaamheden uit. Verder begeleid je externe bedrijven en bied je technische ondersteuning aan diverse interne klanten. Deze werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd, maar je kunt altijd een beroep doen op je collega’s binnen dit kleine, hechte team.

De werkzaamheden worden voornamelijk in dagdienst verricht, echter wordt er ook regelmatig in verschoven diensten en op zaterdagen gewerkt en in toekomst mogelijk in ploegendiensten. Daarnaast heb je met enige regelmaat consignatiedienst. Er wordt verwacht dat je bereid bent om deze tijden/diensten te werken.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Operator uitvullen
Cleanroom
Fulltime of Parttime

Operator uitvullen

Zoek jij een leuke, afwisselende, zelfstandige en belangrijke job?

Als Operator uitvullen ben je werkzaam binnen de productieafdeling, in de cleanroom, waar diergeneesmiddelen worden bereid en uitgevuld. De afdeling bestaat uit ongeveer 45 werknemers, waarvan circa 7 operators uitvullen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvulproces van de geneesmiddelen waaronder injectievloeistoffen, crèmes en zalven. Je bewaakt het proces op gebied van techniek en kwaliteit en neemt indien nodig maatregelen om het proces bij te stellen. Daarnaast draag je zorg voor een correcte en zorgvuldige registratie van gegevens met betrekking tot het productieproces.

De werkdag van een operator uitvullen
Je werkdag begint om 06.00, 08.15 of 14.30 uur. Dit is afhankelijk van welke dienst je draait en wordt samen met jou afgestemd. Op de dagplanning staat beschreven waar en welke werkzaamheden jij die dag uit gaat voeren. Samen met jouw collega operators zorg je ervoor dat de planning wordt gehaald. Je werkzaamheden bestaan uit het ombouwen van machines, de juiste materialen verzamelen, er op toezien dat er correct en nauwkeurig wordt afgevuld en het desinfecteren en reinigen van de gebruikte ruimtes. Deze werkzaamheden voer je uit volgens de GMP-richtlijnen. Het afvullen van geneesmiddelen is nauwkeurig werk en gebeurd op één van onze acht verschillende vulmachines.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Operator (bereiden)
Cleanroom
Fulltime of Parttime

Operator (bereiden)

Ben jij ook gedreven om goed werk te leveren?

Als Operator bereiden ben je werkzaam binnen de productieafdeling (cleanroom) waar diergeneesmiddelen worden bereid en afgevuld. De afdeling bestaat uit ongeveer 45 werknemers, waarvan 10 bereiders. Je bent verantwoordelijk voor het bereidingsproces van de geneesmiddelen waaronder injectievloeistoffen, crèmes en zalven. Je bewaakt het proces op gebied van techniek en kwaliteit en neemt indien nodig maatregelen om het proces bij te stellen. Daarnaast draag je zorg voor een correcte en zorgvuldige registratie van gegevens met betrekking tot het productieproces.

De werkdag van een bereider
Je werkdag begint tussen 06.00 en 09.30 uur dit is afhankelijk van welke dienst je draait. Iedere dag begint met een “dagstart”. Er wordt kort teruggeblikt op de vorige werkdag en vervolgens wordt de planning van de huidige dag besproken. Je zorgt er samen met jouw collega bereiders dat de planning wordt gehaald. In het protocol staat beschreven hoe je het geneesmiddel bereidt, waaronder de volgorde waarin de grondstoffen toegevoegd dienen worden. Het bereiden van een geneesmiddel kan je vergelijken met koken, maar dan in groot. In totaal zijn er meer dan 400 recepturen én maak je bereidingen van een bekerglas tot wel 2000 liter.

In de toekomst wordt mogelijk in ploegendiensten verwerkt (06.00-14.30/14.30-23.00uur). Er wordt verwacht dat je bereid bent om deze diensten te werken.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Productiemedewerker
Cleanroom
Fulltime of Parttime

Productiemedewerker

Kom jij ons team in de cleanroom versterken waar diergeneesmiddelen worden bereid en afgevuld?

Als productiemedewerker ben je werkzaam binnen de productieafdeling (cleanroom) waar diergeneesmiddelen worden bereid en afgevuld. Je verricht diverse (ondersteunende) werkzaamheden bij zowel het proces van bereiden als bij het afvullen. Daarnaast bewaak je het proces op gebied van techniek en kwaliteit samen met je collega’s en neemt indien nodig maatregelen om het proces bij te stellen. Ten slotte draag je zorg voor een correcte en zorgvuldige registratie van gegevens met betrekking tot het productieproces.

We zijn op zoek naar meerdere productiemedewerkers voor diverse lijnen (3FTE). Je zal werkzaam zijn in een verschoven dienst. De werktijden van de verschoven dienst zijn afhankelijk van de functie.

Werktijden:

  • De ene week in de vroeg dienst van 06.00- 14.30 uur en en andere week in de late dienst van 14.30 tot 23.00 uur.

Of

  • Werktijden die over het algemeen tussen 06.00 - 18.00 uur liggen.
Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Industrieel Schoonmaker Cleanroom
Cleanroom
Fulltime of Parttime

Industrieel Schoonmaker Cleanroom

Ben jij de aanpakker die we zoeken voor het reinigen van de ruimtes en materialen?

Binnen de afdeling Productie (cleanroom) worden op basis van een recept vloeibare en half-vaste geneesmiddelen bereid en vervolgens afgevuld in onder andere flesjes en tubes. Als Industrieel Schoonmaker Cleanroom bestaan je werkzaamheden uit óf het reinigen van wanden, vloeren en plafonds óf uit het schoonmaken van gebruikte materialen en ketels. Voor beide functies is het van belang om de geldende procedures en werkinstructies nauwkeurig te volgen.

De werkzaamheden worden voornamelijk in dagdienst verricht, echter wordt er ook regelmatig in verschoven diensten gewerkt. Afhankelijk van jouw werkzaamheden wordt er ook op zaterdagen gewerkt (ongeveer één keer per vier weken) én in de toekomst mogelijk in een twee ploegendienst.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Operator Verpakken
Verpakafdeling
Fulltime of Parttime

Operator Verpakken

Heb jij gevoel voor techniek én werk je graag samen?

Als Operator Verpakken ben je werkzaam op de verpakafdeling waar flacons, flesjes en tubes met diergeneesmiddelen worden verpakt in doosjes en overdozen. Je stelt de machines in, bedient deze en bouwt de machine zo nodig om. Tijdens het verpakkingsproces ben je verantwoordelijk voor het bewaken en bijstellen van het proces. Daarnaast ben je in staat om kleine storingen op te lossen en draag je zorg voor een correcte en zorgvuldige registratie van gegevens met betrekking tot het verpakkingsproces. In deze functie werk je afwisselend een week in vroege dienst en een week in late dienst.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren

Direct solliciteren

Wat leuk dat je wilt solliciteren bij ons bedrijf! Vul hieronder eenvoudig je gegevens in, dan krijg je binnen 5 werkdagen reactie.

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.
Max bestandsgrootte is 10MB.
Uploaden...
fileuploaded.jpg
Upload mislukt. Maximale bestandsgrootte is 10 MB.
Je sollicitatie is succesvol verstuurd.
Oeps! Je formulier is nog niet juist ingevuld.