EnglishEnglish

Werken bij
Produlab Pharma

Bij Produlab Pharma is het fijn werken omdat iedereen zichzelf kan zijn. Onze medewerkers hebben verschillende achtergronden, maar zijn allemaal vastberaden om goed werk te leveren. Hierdoor kunnen wij de beloften aan onze klanten waarmaken. Steek jij ook zo in elkaar? Dan krijg je bij ons alle kansen om jouw talenten te benutten!

Kom erbij!

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen die ons kunnen helpen om verder te groeien. Chemisch analisten en andere specialisten. Maar ook mensen zonder relevante opleiding of ervaring. Want kennis en vaardigheden kun je ook opdoen in ons bedrijf. Daar leer je werken met de nieuwste technieken voor het produceren en verpakken van diergeneesmiddelen.

Op de hoogte blijven?

Produlab Pharma blijft groeien! We begonnen met een klein kantoorgebouw met magazijn aan de Forellenweg in Raamsdonksveer en nemen nu de halve straat in beslag. In 2020 is daar een gloednieuwe productiefaciliteit bij gekomen met een heleboel extra werkplekken. Volg de ontwikkelingen via Instagram, Facebook en LinkedIn, dan mis je geen enkele vacature.

Solliciteren

Geïnteresseerd in een van onze vacatures? Stuur je motivatie met cv naar solliciteren@produlabpharma.nl of vul eenvoudig het sollicitatieformulier in.

Staat jouw ideale baan er niet bij of weet je niet welke functie bij jou past? Stuur dan een open sollicitatie naar solliciteren@produlabpharma.nl. Want er zijn zoveel mogelijkheden bij ons bedrijf. Wie weet hebben we binnenkort wel een vacature die jou op het lijf is geschreven!

Bekijk onze vacatures

QA Officer
QA
Fulltime

QA Officer

Help jij mee om de kwaliteit van onze diergeneesmiddelen te garanderen?

Als Quality Assurance Officer (QA Officer) draag je samen met jouw collega’s de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de door Produlab Pharma geproduceerde diergeneesmiddelen.

In deze functie zal jouw voornaamste taak bestaan uit het beheren en onderhouden van het Quality Management Systeem (QMS) betreffende document control. Je bent hierin verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van alle kwaliteitsdocumenten binnen het QMS en zorg je ervoor dat documentatie aan de GMP richtlijnen voldoet. Daarnaast zal je takenpakket verder bestaan uit de volgende werkzaamheden:

 • Batch documentatie reviewen en voorbereiden voor QP release;
 • Signaleren en proactief oplossen van interne deviaties en/of GMP gerelateerde incidenten;
 • Ondersteunen van andere afdelingen in het oplossen en voorkomen van kwaliteitsissues;
 • Bijdragen aan het steeds effectiever en efficiënter maken van de kwaliteitssystemen en het optimaliseren van de QA gerelateerde workflows;
 • Het uitvoeren van interne en externe audits;
 • Betrokken bij overheidsinspecties en klantaudits.

De werkzaamheden zullen voornamelijk in dagdienst worden verricht, echter wordt ook in verschoven diensten of op zaterdag gewerkt. Er wordt verwacht dat je hier flexibel in bent.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Projectmanager
Projectbureau
Fulltime

Projectmanager

Heb jij ervaring met het managen van projecten van a tot z?

Als Projectmanager neem jij de leiding over meerdere projecten en zorg je voor het monitoren van de afgesproken doelstellingen. Van het implementeren van software applicaties inclusief hardware tot interne verbeterprocessen. Je bent in alle fasen van het project betrokken: de initiatie, realisatie, implementatie en de afronding. De aard van de productieprocessen in een GMP- omgeving zorgen voor de nodige complexiteit.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Het zelf (of eventueel in samenspraak) samenstellen van het projectteam waarbij je zorgt voor de juiste expertises en competenties;
 • Het aansturen van (project)medewerkers in het project;
 • Verzorgen van de planning en follow-up van de werkzaamheden teneinde de gewenste deadline te verzekeren;
 • Het op tijd signaleren van knelpunten, initiëren van oplossingen, controleren van de voortgang en gemaakte afspraken;
 • Het eerste aanspreekpunten van de (interne) klant;
 • De uitvoering van het project binnen budget;
 • Rapporteren aan het MT.

Het betreft een functie in dagdienst. De werktijden zijn flexibel. De aanvang van de werkdag kan variëren tussen 07.00 en 09.30 uur en het einde van de werkdag kan variëren tussen 15.30 en 18.00 uur.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Teamleader QC Microbiology
Laboratorium
Fulltime

Teamleader QC Microbiology

Ben jij de microbioloog met people-skills die ons Team QC Microbiology aanstuurt?

Team QC Microbiology, bestaande uit 4 FTE, draagt als onderdeel van de afdeling Quality Control (QC) collectief zorg voor de uitvoering van microbiologische tests in het kader van farmaceutische kwaliteitscontrole. De voornaamste werkzaamheden bestaan uit:

 • Kiemgetalbepalingen, steriliteitstesten, gehaltebepalingen en endotoxinetesten op grondstoffen, procesmonsters en eindproducten;
 • Environmental monitoring van de cleanrooms waar de geneesmiddelen worden bereid;
 • De controle en kwalificatie van het aseptisch handelen van de operators in de cleanrooms;
 • Monitoring, incubatie en beoordeling van media fills en de uitvoering van groeipromotietesten.
 • Het determineren van micro-organismen en het bijhouden van een biobank van huisflora.

Als Teamleader QC Microbiology laat je op zelfstandige wijze het team optimaal functioneren, door onder meer zorg te dragen voor een efficiënte werk- en personeelsplanning. Je bent verder verantwoordelijk voor:

 • Training en kwalificatie van het team;
 • Functioneringsgesprekken en beoordelingen;
 • Deviatiemanagement en CAPA;
 • Optimalisatie en onderhoud van het interne kwaliteitssysteem en het LIMS;
 • Beheer van de microbiologische apparatuur;
 • Doorlopende verhoging van efficiëntie en kwaliteit van processen en werkwijzen.

Binnen de afdeling werk je veel samen met de Teamleader QC Chemistry en de Teamleader QC Administration en daarnaast heb je regelmatig contact met de afdeling R&D. Organisatiebreed ben je het aanspreekpunt voor QC Microbiology en ondersteun je QA bij microbiologische vraagstukken. Samen met alle teamleiders en coördinatoren vorm je het operationeel team, dat het dagelijkse proces van grondstof tot verpakt eindproduct in goede banen leidt. Je rapporteert aan de QC Manager.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Industrieel Schoonmaker Cleanroom
Cleanroom
Fulltime of Parttime

Industrieel Schoonmaker Cleanroom

Ben jij de aanpakker die we zoeken voor het reinigen van de ruimtes en materialen?

Binnen de afdeling Productie (cleanroom) worden op basis van een recept vloeibare en half-vaste geneesmiddelen bereid en vervolgens afgevuld in onder andere flesjes en tubes. Als Industrieel Schoonmaker Cleanroom bestaan je werkzaamheden uit óf het reinigen van wanden, vloeren en plafonds óf uit het schoonmaken van gebruikte materialen en ketels. Voor beide functies is het van belang om de geldende procedures en werkinstructies nauwkeurig te volgen.

De werkzaamheden worden voornamelijk in dagdienst verricht, echter wordt er ook regelmatig in verschoven diensten gewerkt. Afhankelijk van jouw werkzaamheden wordt er ook op zaterdagen gewerkt (ongeveer één keer per vier weken) én in de toekomst mogelijk in een twee ploegendienst.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Sterile Process Specialist
QA
Fulltime

Sterile Process Specialist

Ben jij de verbindende factor tussen de afdelingen QA, QC en Productie bij aseptische vraagstukken?

Als Sterile Process Specialist lever je een belangrijke bijdrage aan het doorlopend verbeteren en op niveau houden van de steriele processen en werkwijzen binnen de cleanrooms en microbiologische laboratoria van Produlab Pharma.

Je bent regelmatig aanwezig op de werkvloer als vraagbaak en je adviseert de medewerkers actief over de uitvoering van aseptische handelingen. Je signaleert mogelijkheden tot kwaliteitsverbeteringen en draagt zorgt voor de opvolging daarvan en de borging in procedures en voorschriften. Je ondersteunt de Teamleaders van Productie en QC bij het trainen en kwalificeren van hun teams. Tevens breng je environmental monitoring trends in kaart en je adviseert QC, QA en Productie over correctieve en preventieve acties. Vanuit jouw rol werk je mee aan risicoanalyses en je geeft advies bij product impact assessment m.b.t. microbiologische afwijkingen. Met je kennis en inzicht ben je een verbindende factor tussen de afdelingen QC,QA en Productie bij aseptische vraagstukken.

Over je werkzaamheden rapporteer je aan de Quality Director en in de praktijk werk je veelvuldig samen met de Teamleaders van QC en Productie.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
QC Administration Officer
Laboratorium
Fulltime

QC Administration Officer

Ben jij die nauwkeurige werker die de administratieve processen van onze QC afdeling in goede banen leidt?

Binnen de afdeling Quality Control (QC) dragen diverse teams collectief zorg voor de optimale uitvoering van microbiologische, fysische en instrumentele analyses op farmaceutische grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. In de functie van QC Administration Officer voer je met het team ondersteunende werkzaamheden uit voor de gehele afdeling, zoals het verzorgen van de monsterflow en bij behorende protocollen, administratieve controle en verwerking van analyse resultaten, archiefbeheer, rapportages en het voorraadbeheer van verbruiksartikelen en referentiematerialen. Binnen jouw afwisselende takenpakket werk je veelvuldig met software applicaties zoals een LIMS, QMS en ERP. Daarnaast ben je ook regelmatig weg van je bureau om op de werkvloer bezig te zijn. De werkzaamheden zullen voornamelijk in dagdienst worden verricht, echter wordt incidenteel ook in verschoven diensten of op zaterdag gewerkt. Er wordt verwacht dat je hier flexibel in bent.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Operator Verpakken
Verpakafdeling
Fulltime of Parttime

Operator Verpakken

Heb jij gevoel voor techniek én werk je graag samen?

Als Operator Verpakken ben je werkzaam op de verpakafdeling waar flacons, flesjes en tubes met diergeneesmiddelen worden verpakt in doosjes en overdozen. Je stelt de machines in, bedient deze en bouwt de machine zo nodig om. Tijdens het verpakkingsproces ben je verantwoordelijk voor het bewaken en bijstellen van het proces. Daarnaast ben je in staat om kleine storingen op te lossen en draag je zorg voor een correcte en zorgvuldige registratie van gegevens met betrekking tot het verpakkingsproces. In deze functie werk je afwisselend een week in vroege dienst en een week in late dienst.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren
Allround Technische Dienst Medewerker
Technische dienst
Fulltime

Allround Technische Dienst Medewerker

Ben jij de bedreven technicus die onze productiemachines draaiende houdt?

Als Allround Technische Dienst Medewerker ben je werkzaam binnen de afdeling technische dienst die momenteel uit 7 personen bestaat. Het is een veelzijdige functie waarin je jezelf onder andere bezig houdt met het uitvoeren van (preventieve) onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan (mechanisch, pneumatisch en elektronisch gestuurde) productie machines en utilities. Daarnaast is het van belang dat je geplande werkzaamheden en storingen op de juiste wijze rapporteert en vastlegt.

Je begint je dag meestal met het lopen van inspectierondes en het oplossen van storingen aan de machines. Vervolgens houd je jezelf bezig met lopende projecten en voer je onderhoudswerkzaamheden uit. Verder begeleid je externe bedrijven en bied je technische ondersteuning aan diverse interne klanten. Deze werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd,maar je kunt altijd een beroep doen op je collega’s binnen dit kleine, hechte team.

De werkzaamheden worden voornamelijk in dagdienst verricht, echter wordt er ook regelmatig in verschoven diensten en op zaterdagen gewerkt en in toekomst mogelijk in ploegendiensten. Daarnaast heb je met enige regelmaat consignatiedienst. Er wordt verwacht dat je bereid bent om deze tijden/diensten te werken.

Lees meer over deze vacatureSolliciteren

Direct solliciteren

Wat leuk dat je wilt solliciteren bij ons bedrijf! Vul hieronder eenvoudig je gegevens in, dan krijg je binnen 5 werkdagen reactie.

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.
Je sollicitatie is succesvol verstuurd.
Oeps! Je formulier is nog niet juist ingevuld.