EnglishEnglish

in het kort.

Gerenommeerde farmaceutische bedrijven uit de hele wereld vertrouwen op Produlab Pharma voor de productie van hun liquide veterinaire medicijnen. Waarom? Simpel. Omdat we weten waar we over praten en doen wat we zeggen. Dat is het gevolg van de kennis en ervaring die wij in meer dan 25 jaar hebben opgebouwd. Hieronder een korte terugblik.

In 1991 heeft Ruud van den Doel met zijn toenmalige zakenpartner Produlab Pharma opgericht. In het begin reden ze dagelijks met hun Citroen C15 - afgeladen met grondstoffen voor medicijnen - langs pharmaceutische fabrikanten. Daar haalden ze de eindproducten van de dag ervoor op, die ze terug op kantoor verpakten en verscheepten naar hun klanten. Maar al gauw hadden ze zoveel werk dat ze besloten om hun eigen fabriek te bouwen in Raamsdonksveer, waar Produlab Pharma nog steeds gevestigd is.
We begonnen met een klein kantoorgebouw met magazijn. Maar we bleven groeien en kochten daarom langzaam maar zeker de naastgelegen gebouwen en grond op, tot we uitgroeiden tot het bedrijf dat Produlab Pharma nu is. In 2018 gaan we nog verder uitbreiden, met een nieuwe productiefaciliteit waarmee de totale faciliteit meer dan 17.500 m2 beslaat.
Toen we begonnen werkten we met 4 recepten. Tegenwoordig werken we met meer dan 400 recepten, waarmee we meer dan 3.000 verschillende producten maken.
Het succes van Produlab Pharma danken we vooral aan onze gedreven en deskundige medewerkers. Sinds 1991 zijn we niet alleen in vierkante meters gegroeid, maar zeker ook in het aantal medewerkers. In 2016 waren dat er al meer dan 100 en we zijn nog steeds op zoek naar de best gekwalificeerde talenten die ons kunnen helpen om de komende jaren nog verder te groeien.
90
landen
wereldwijd.
Onze opdrachtgevers komen uit Canada, Nieuw-Zeeland, Australië, Zuid-Afrika en alle 28 landen van de Europese Unie. De liquide veterinaire medicijnen die wij produceren worden wereldwijd verzonden naar meer dan 90 verschillende landen. Inclusief Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Zuidoost-Azië, Korea, de Filipijnen, Thailand en Irak.
Wij produceren alles. Batches van 1 liter 
tot wel 600 liter.
Van kleine tot grote batches, wij kunnen vrijwel iedere hoeveelheid leveren. In onze ultramoderne productiefaciliteit produceren wij dagelijks 5-7 batches, samen goed voor wel 2.500 - 3.000 liter vloeibare en halfvaste veterinaire medicijnen per dag.

Benieuwd wat Produlab Pharma kan doen voor u?

Neem contact op

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Contact