EnglishEnglish

perfecte
ondersteuning.

Ons hoogopgeleid en ervaren R&D team is in staat om u in ieder stadium van ontwikkeling te ondersteunen. Van formuleringswerkzaamheden en validering van productie- en analysemethoden tot het schrijven van deel II van het registratiedossier. Onze gedreven experts helpen u graag mee om een topproduct in de markt te zetten.

Wij bieden een unieke service: alles kan in huis worden uitgevoerd door gedreven experts.

Van Idee tot Registratie, wij ondersteunen u.

Voor bestaande registraties kunnen we u helpen om uw product snel te transfereren naar Produlab Pharma. Onze 'methode transfers' met bijbehorende validaties en eigen productiefaciliteiten maken het mogelijk een transfer van uw product binnen 3 tot 6 maanden af te ronden.

Wilt u een bestaande registratie uitbreiden of updaten? Ook daarmee kunnen wij u perfect ondersteunen.

Voor nieuwe registraties helpen we u met het ontwikkelen van de samenstelling en galenische vorm, verder ontwikkelen we de bijpassende analysemethodes. Na afsluiten van het development traject worden alle methodes (inclusief productie) gevalideerd. Pilot scale batches kunnen worden geproduceerd in onze ultramoderne productiefaciliteit. Het uitvoeren van alle analyses wordt uitgevoerd in ons eigen laboratorium er is hierdoor geen noodzaak om een extern Laboratorium of externe producent in te schakelen. Dit alles bevordert de snelheid, flexibiliteit en kwaliteit.

Uitgebreide houdbaarheidsstudies
(Ongoing stability en stabiliteit studies conform VICH)

Zowel bestaande als nieuwe registraties kunnen worden ondergebracht in ons laboratorium voor stabiliteit studies. Uw producten worden opgeslagen in onze klimaatkamers en periodiek conform afspraak getest. De resultaten van deze studies kunnen worden gebruikt voor registratie of ter onderbouwing van de constante kwaliteit.

Ongoing stability testen conform VICH? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Benieuwd wat Produlab Pharma kan doen voor u?

Neem contact op

We staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Contact