Medewerker Schoonmaak

Cleanroom
Fulltime of Parttime

Functie

Binnen de Cleanroom, die zich voornamelijk richt op het bereiden en afvullen van diergeneesmiddelen, werkt een team van gedreven medewerkers. Als Medewerker Schoonmaak ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de gebruikte materialen en ketels. Daarnaast zorg je voor het in elkaar zetten en verpakken van de materialen en ketels, zodat deze opnieuw gebruikt kunnen worden. Het is van belang om tijdens de werkzaamheden de geldende procedures en werkinstructies nauwkeurig te volgen.

De werkzaamheden zullen voornamelijk in dagdienst worden verricht. Echter wordt regelmatig ook in verschoven diensten gewerkt en in toekomst mogelijk in ploegendiensten. Er wordt verwacht dat je hier flexibel in bent en bereid bent om deze diensten te werken.

Profiel

  • Wij zijn op zoek naar zowel parttime als fulltime collega's
  • Je beschikt over een afgeronde LBO opleiding
  • Je bent een aanpakker
  • Je kan nauwkeurig werken, volgens de regels en procedures die gelden in de farmaceutische industrie
  • Je bent gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen in deze functie
  • Werkervaring in de branche is geen vereiste

Aanbod

  • Een gevarieerde baan in een snel groeiend, dynamisch bedrijf
  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband
  • Passend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris en reiskostenvergoeding
  • Je komt te werken in een enthousiast team van collega's

Reageren

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel stuur dan jouw motivatie met CV naar Nanda van Zundert, HR Manager, via het e-mailadres vacature@produlabpharma.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Justin Rozendaal via telefoonnummer 0162-523000.

Open sollicitaties welkom

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging maar sluit bovenstaande vacature niet aan, dan ontvangen wij graag een open sollicitatie! Wij zijn continu op zoek naar talent om ons bedrijf te versterken dus wellicht hebben we op korte termijn wel een geschikte functie vacant. 
Stuur je CV en motivatie naar vacature@produlabpharma.nl.